Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

σούπερ μάρκετ



Έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ με κρυψώνα τη φόδρα του μπουφάν και έδειραν υπάλληλο για να ξεφύγουν

Πλιάτσικο σε δύο σούπερ μάρκετ, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 27/3, τέσσερα άτομα. Στη μία περίπτωση, μάλιστα, χτύπησαν υπάλληλο του καταστήματος, για να ξεφύγουν.

Δύο από τα τέσσερα άτομα -και ειδικότερα μια 27χρονη και μια 16χρονη- συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου.



Αύριο ανακοινώνουν τα σούπερ μάρκετ τα προϊόντα για το Καλάθι της Σαρακοστής

«Τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσουμε το νέο αναβαθμισμένο e-καταναλωτή που θα λειτουργεί έως το τέλος του μήνα», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ενώ γνωστοποίησε ότι αύριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τα σούπερ μάρκετ των προϊόντων που θα συμπεριλάβουν στο σαρακοστιανό καλάθι.



Στο 2,9% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο – Η μεγαλύτερη αύξηση στο λάδι με ράλι 63,7%

Κατέβασε ταχύτητα ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο καθώς διαμορφώθηκε στο 2,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023 ενώ σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο πληθωρισμός τροφίμων που διαμορφώθηκε στο 6,7%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).



Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα

Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι “απροειδοποίητες” -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα “μάχη κατά της ακρίβειας” και πάντα τη χάνει», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Επιβαρύνουν οικονομικά τις κατ’οίκον παραδόσεις των σουπερμάρκετ

Μία νέα επιβάρυνση περιμένει τους πολίτες καθώς τα σούπερ μάρκετ θα επιβάλουν «χαράτσι» και στις αγορές μας.

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ έχουν ξεκινήσει να επιβάλουν χρεώσεις στις παραγγελίες κατ’οίκον ανάλογα με τον λογαριασμό που κάνει ο κάθε πελάτης.



Σε εφαρμογή από σήμερα τα 4 νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Ξεκίνησε από σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου, η εφαρμογή των τεσσάρων νέων δραστικών κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.