Σούπα βελουτέ με πράσο και κρέμα γάλακτος
8
Δεκεμβρίου
2016
- 14:30
Τελευταία τροποποίηση στις 8 Δεκεμβρίου, 2016 - 14:33
Υλικά για 2-4 άτομα
- 1/4 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
- 1/2 κουταλιά του γλυκού αποξηραμένη μαντζουράνα
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες (μόνο βολβός)
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 5 πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες