Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

σοβαρή κατάσταση



Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση διακομίσθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό όταν λίγο πριν τον κόμβο των Βρυσών, ένα αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον 30χρονος ο οποίος κινείτο πεζός, σύμφωνα με το ekriti.gr



Πεντέλη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 14χρονος που παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 14χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην Πεντέλη, που οδηγούσε μια 27χρονη γυναίκα.



Κρίσιμη η κατάσταση του Ρώσου πράκτορα

Ο Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια, παραμένουν σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την έκθεσή τους σε νευροτοξικό παράγοντα, δήλωσε η βρετανή υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ, την ώρα που το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News υποστηρίζει μέσω Twitter, ότι η επικρατέστερη θεωρία που ακολουθεί η αστυνομία είναι πως και οι δύο δηλητηριάστηκαν στο σπίτι του Σκριπάλ στο Σάλσμπ



Έλτον Τζον: Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση - Αναβάλλονται οι συναυλίες του

Κινδύνευσε η υγεία του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος νοσηλεύτηκε με σοβαρή λοίμωξη σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας μετά την περιοδεία του στη Νότιο Αμερική.

 



Σε σοβαρή κατάσταση το 5χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο στην Λάρισα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στη Λάρισα, όταν η οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να τουμπάρει στο 3ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Θεσσαλονίκης. 



Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο 53χρονος που τραυματίστηκε στη μαφιόζικη επίθεση στο Περιστέρι

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» ο 53χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του στο Περιστέρι.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου: