Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σωστη



Τips για τη σωστή στάση σώματος

Η στάση σώματος που υιοθετούμε όταν περπατάμε, στεκόμαστε όρθιοι ή καθόμαστε επηρεάζει την υγεία μας, από τη σπονδυλική στήλη μέχρι την αναπνευστική λειτουργία, αλλά και τη διάθεση και την εμφάνισή μας.



Ποια είναι η καλύτερη στάση ύπνου

Εσείς σε ποια στάση ύπνου κοιμάστε; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η καλύτερη για το σώμα μας; Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένες στάσεις που μπορούν να μας βλάψουν και άλλες που μας ξεκουράζουν καλύτερα. Δείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε στάσης...



Μοσκοβισί: Θα βρεθεί μια «δίκαιη λύση» για το ελληνικό χρέος

Την άποψη ότι Ελλάδα και δανειστές θα έρθουν σε συμβιβασμό στο Eurogroup της Πέμπτης διατύπωσε ο επίτροπος Οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιέρ Μοσκοβισί προσθέτοντας ότι θα βρεθεί μια «δίκαιη λύση» για την ελάφρυνση του χρέους.



Κάνε σωστά την προσευχή σου

Η προσευχή, η λειτουργική και η κατ’ ιδίαν, είναι κάτι πολύ περισσότερο από την απαγγελία μερικών ευχών ή την απαρίθμηση αιτημάτων.
 


Η σωστή διατροφή βάζουν φρένο στον αϋπνία και στο στρες

Προϊόντα που ωφελούν το γαστρεντερικό σύστημα λειτουργούν επίσης σαν «ασπίδα» ενάντια στα προβλήματα ύπνου και στο στρες.

Στην κάπως παράδοξη αυτή διαπίστωση κατέληξαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπόλντερ, παρουσιάζοντας τα ευρήματά τους στην επιθεώρηση Frontiers in Behavioral Neuroscience.



Πώς να φορέσετε σωστά τη μάσκαρα σας

Πολλές από εσάς παρόλο που βάφεστε χρόνια, ακόμη δεν μπορείτε να βάλετε σωστά τη μάσκαρα σας γιατί πολύ απλά έχετε μάθει τον λάθος τρόπο. Ποια λοιπόν είναι τα σωστά βήματα;

Βήμα 1: Μετακινούμε το βουρτσάκι δεξιά-αριστερά στη βάση των βλεφαρίδων. Η μάσκαρα που βρίσκεται στις ρίζες – κι όχι στις άκρες- είναι αυτή που δίνει την ψευδαίσθηση του μήκους.