Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

σωστά

 

Πώς σπάμε σωστά ένα σπυράκι - ΒΙΝΤΕΟ

Συνηθίζετε κι εσείς να σπάτε τα σπυράκια που βγαίνουν σε διάφορα σημεία στο σώμα σας;

Αν και το σωστό είναι αυτήν την δουλειά να την κάνει για εσάς ένας δερματολόγος, εντούτοις είναι καλό να ξέρετε τον πιο σωστό τρόπο να σπάτε ένα σπυράκι μόνοι σας, αφού είναι και το πιο πιθανό τελικά.



10 Tips για να πακετάρεις σωστά τις βαλίτσες σου!

Πριν αρχίσεις να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για να πας διακοπές, κάνεις μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα να βάλεις όλα αυτά τα πράγματα μέσα στις βαλίτσες σου, διαπιστώνεις προς μεγάλη σου έκπληξη ότι δεν χωράνε όλα μέσα. Είσαι σίγουρη; Μήπως δεν τα τοποθέτησες με τον σωστό τρόπο μέσα;



Πώς να βάζετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες;

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα και προφανώς ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αν έχουν χρησιμοποιηθεί με μέτρο. Όλα αυτά αρκεί να ξέρεις να τις τοποθετήσεις σωστά.

Η εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πιο εύκολη απ' ότι ακούγεται. Προτού ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να μετρήσετε εάν σας είναι μεγάλες. 



Πώς να φορέσετε σωστά τη μάσκαρα σας

Πολλές από εσάς παρόλο που βάφεστε χρόνια, ακόμη δεν μπορείτε να βάλετε σωστά τη μάσκαρα σας γιατί πολύ απλά έχετε μάθει τον λάθος τρόπο. Ποια λοιπόν είναι τα σωστά βήματα;

Βήμα 1: Μετακινούμε το βουρτσάκι δεξιά-αριστερά στη βάση των βλεφαρίδων. Η μάσκαρα που βρίσκεται στις ρίζες – κι όχι στις άκρες- είναι αυτή που δίνει την ψευδαίσθηση του μήκους.