Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

SOS



SOS από WWF: Σε 40 χρόνια η Γη έχασε το 60% των άγριων ζώων

«Είμαστε η πρώτη γενιά που γνωρίζει ότι καταστρέφουμε τον πλανήτη μας και η τελευταία που μπορεί να κάνει κάτι για αυτό», προειδοποίησε η WWF στην ετήσια έκθεσή της που δημοσίευσε σήμερα, τονίζοντας ότι ο πληθυσμός των άγριων ζώων μειώθηκε κατά 60% σε διάστημα 40 ετών.



Πλημμύρισαν σπίτια στην Εύβοια -SOS εξέπεμψε ιστιοφόρο (βίντεο)

Καταρρακτωδώς βρέχει από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκίδα.

Επί ποδός η Πυροσβεστική που έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια. Η βροχή όσο περνάει η ώρα δυναμώνει και γεμίζει με νερά τους δρόμους της πόλης.



Ο πλανήτης εκπέμπει SOS: Δραματική έκκληση από τον Γκουτέρες

Ο κόσμος έχει στη διάθεσή του δύο χρόνια για να δράσει προκειμένου να αποφευχθούν η κλιματική αλλαγή και ο κίνδυνος να βρεθεί ο πλανήτης αντιμέτωπος με «καταστροφικές συνέπειες», προειδοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες τη Δευτέρα, καλώντας την κοινωνία των πολιτών να ζητήσει από τους ηγέτες της «να δώσουν λόγο», να κατανοήσουν την «επείγουσα φύση» του



Τουρκία: Εκπέμπει SOS η οικονομία, καθώς εντείνεται το σφυροκόπημα της λίρας

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος για την τουρκική λίρα.



Τα παιδικά χωριά SOS αναζητούν γυναίκες για να αναλάβουν τη φροντίδα ανηλίκων

Τα Παιδικά Χωριά SOS αναζητούν γυναίκες που θα αναλάβουν τη φροντίδα και το μεγάλωμα ανηλίκων στις 4 δομές που λειτουργούν στη Βάρη, στο Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη και στο Ηράκλειο.



Τα παιδικά χωριά SOS ζητούν τουλάχιστον 10 μητέρες

Μητέρες SOS για τα παιδιά αναζητούν τα τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS, που λειτουργούν στη Βάρη, το Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο, καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «το τελευταίο διάστημα τα Παιδικά Χωριά SOS δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον αριθμό αιτημάτων που έχουν δεχτεί για την προστασία και φιλοξενία παιδιών που βρίσκο