Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

σοου



Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακύρωσε όλα τα επερχόμενα σόου της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις προσεχείς συναυλίες της στο Λας Βέγκας και άλλες επαγγελματικής υποχρεώσεις της, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, αφού ο πατέρας της αρρώστησε σοβαρά.



Έκρηξη Βερύκιου κατά Νίκου Μουτσινά: Τον αποτυχημένο καράφλα!

Το κόψιμο της εκπομπής Sunday Live και τα σχόλια που ακούστηκαν για την εξέλιξη στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκάλεσαν την έκρηξη του Δήμου Βερύκιου που άρχισε να σχολιάζει τον Νίκο Μουτσινά.



Το σόου του Τραμπ και της Ιβάνκα στην Ιαπωνία

Αξέχαστη θα μείνει στον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στην πατρίδα του. 
  



Με... σόου πυροτεχνημάτων θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά οι Θεσσαλονικείς

Τα κεφάλια προς τον ουρανό θα σηκώσουν τα πρώτα λεπτά του 2017 οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων.

Υπολογίζεται πως περίπου 3.000 πυροτεχνήματα θα φωτίσουν την πρώτη νύχτα του νέου έτους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο "Χριστούγεννα μαζί".



Χαμός στη Γκράβα για το σόου των Αντετοκούνμπο

Το αδιαχώρητο έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γράβα, όπου τα αδέλφια Αντετοκούνμπο έδωσαν ένα υπέροχο σόου μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις.



Κοτζιάς κατά Αυστρίας: Να μην έρχονται στην Ελλάδα για σόου

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο κυριακάτικο φύλλο της αυστριακής εφημερίδας "Die Presse" ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς άσκησε εντονότατη κριτική στη στάση της Βιέννης απέναντι στην Ελλάδα, και ειδικότερα στην Αυστριακή υπουργό Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ, για τις κατηγορίες που εκτοξεύει σε μόνιμη βάση εναντίον της Αθήνας.