Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

sony



Επίθεση με μαχαίρι στα κεντρικά της Sony στο Λονδίνο (φωτό)

Συναγερμός στο Λονδίνο!

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κένσινγκτον, στο κεντρικό Λονδίνο, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, προσθέτοντας ότι απομακρύνει κάποιους κατοίκους ως μέτρο πρόληψης λόγω του περιστατικού αυτού.



Ετοιμάζεται ο διάδοχος του PlayStation 4

Tον διάδοχο του PlayStation 4 ετοιμάζει η Sony.

Την πληροφορία για την νέα κονσόλα την επιβεβαίωσε ο Κενιτσίρο Γιοσίντα στους Financial Times, αν και αρνήθηκε να ονομάσει την μελλοντική κονσόλα της εταιρείας ως το «PlayStation 5».



Ρεκόρ αποθήκευσης δεδομένων σε μαγνητική ταινία από Sony και IBM

Η Sony και η ΙΒΜ (ειδικότερα η IBM Research στη Ζυρίχη) ανακοίνωσαν πως πέτυχαν ρεκόρ αποθήκευσης δεδομένων σε μαγνητική ταινία, στα 201 Gb/in2 (gigabytes ανά τετραγωνική ίντσα).



Adele: «Χρυσό» συμβόλαιο για τη Βρετανίδα τραγουδίστρια

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele αναμένεται να σημειώσει ένα ακόμα ρεκόρ στην καριέρα της, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου ύψους 90 εκατομμυρίων λιρών με τη «Sony Music».



Η Sony φέρνει τo Playstation σε όλα τα smartphones

Η Sony επεκτείνεται στην αγορά των video games και στρέφεται στα smartphones με τίτλους παιχνιδιών που προέρχονται από δημοφιλή παιχνίδια playstation.



Sony Xperia Z5: Διέρρευσαν promo φωτογραφίες και αποκαλύπτεται κάμερα... 23MP!

Η Sony έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες τα teasers για την IFA Berlin 2015, όπου αναμένεται ότι θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα Xperia Z5 και Xperia Z5 Compact, αλλά η ιστοσελίδα Xperiablog έχει ήδη καταφέρει να αλιεύσει promo φωτογραφίες του πρώτου και μας πληροφορεί για την κάμερα του.