Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

σον πεν



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα γυρίσματα της νέας του ταινίας – Μαζί με τον σκηνοθέτη Πολ Τόμας Άντερσον

Στα γυρίσματα της νέας του ταινίας βρίσκεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η οποία θα είναι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πολ Τόμας Άντερσον. Η ταινία έχει προσωρινό τίτλο «BC Project».



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Σον Πεν εντάχθηκαν στο καστ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον

το καστ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον εντάχθηκαν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σον Πεν. Σύμφωνα με το Deadline, ο Πολ Τόμας Άντερσον θα σκηνοθετήσει την ταινία της «Warner Bros» με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σον Πεν και Ρετζίνα Χολ. Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί.



Εξοργισμένος ο Σον Πεν με τον Ελληνοαμερικανό σύντροφο της κόρης του - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες που δείχνουν τη στιγμή που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Σον Πεν, βγήκε εκτός εαυτού.

 



Η αιχμηρή ατάκα του Σον Πεν για τον Τραμπ

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Σον Πεν έκανε μία δήλωση για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ που θα συζητηθεί.

Ο Σον Πεν παρομοίωσε τη ψήφο υπέρ του Τραμπ σαν  να «αυ@@@@@@ό καθ' οδόν για την κόλαση» σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή The Late Show.



Όταν ο Σον Πεν (δεν) επρόκειτο να συναντήσει τον ηγέτη της ISIS

Τον γύρο του Διαδικτύου πρόλαβε και έκανε κείμενο που ήθελε τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους να ακυρώνει συνέντευξή του με τον Σον Πεν, μετά τη σύλληψη του «Ελ Τσάπο», πριν αποκαλυφθεί ότι η εν λόγω «είδηση» ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικη, αποκύημα της φαντασίας του κωμικού Άντι Μπόροβιτς.



Μυστική συνέντευξη του Σον Πεν με τον Μεξικανό βαρόνο Ελ Τσάπο οδήγησε στην σύλληψή του

Ο Αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν είχε συναντηθεί μυστικά με τον Μεξικανό βαρόνο των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, πριν ο τελευταίος συλληφθεί στην πόλη Λος Μότσις την Παρασκευή, και του είχε πάρει μια συνέντευξη η οποία δημοσιεύεται στο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone που κυκλοφόρησε χθες Σάββατο.