Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

σκυλι



Πάτρα: Έβγαλε βόλτα τον σκύλο της και κατέληξε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο και μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες- διασωληνωμένη, κατέληξε μία γυναίκα η οποία είχε βγάλει για πρωινή βόλτα τον σκύλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη γυναίκα έβγαλε νωρίς σήμερα το πρωί βόλτα το σκύλο της στην περιοχή της Εγλυκάδας.



Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 11χρονο στην Εύβοια

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ένα αγόρι 11 ετών. Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στην αστυνομία, το αγόρι περπατούσε στις 16:30 χθες το απόγευμα στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας, όταν του επιτέθηκε ένας σκύλος που μάλιστα συνοδευόταν από την ιδιοκτήτρια του.



Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από δάγκωμα σκύλου στην Λάρισα

Από αδέσποτο σκυλί δέχτηκε επίθεση μια γυναίκα το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας. Συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Κύπρου και Φαρμακίδου (κοντά στην στάση των λεωφορείων του ΤΕΙ) μια 68χρονη γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχτηκε την επίθεση ενός σκύλου, ο οποίος την δάγκωσε και την τραυμάτισε.



Πίντζης για Σπηλιώτη: Βρήκα μισοκαμένο το σκυλάκι της και το μπλουζάκι του άντρα της

Σε μία δήλωση που σοκάρει για την τύχη της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη, που αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προχώρησε ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης.



Πέθανε η Ζα-Ζα - Ήταν το ασχημότερο σκυλί στον κόσμο

Το αγγλικό μπούλντογκ, η Ζα-Ζα, που είχε πρόσφατα κερδίσει τον τίτλο του ασχημότερου σκυλιού στον κόσμο, πέθανε στον ύπνο της το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 9 ετών.

Η Ζα-Ζα είχε κατακτήσει τον τίτλο για το ασχημότερο σκυλί στον κόσμο μόλις πριν από τρεις εβδομάδες.



Γνωρίστε το πιο «θλιμμένο» σκυλί του κόσμου (Βίντεο)

Φαίνεται πραγματικά δυστυχισμένο, αλλά δεν είναι.

Είναι ένα αγγλικό μπουλντόγκ από τη Γερμανία, με γκρι σημάδια πάνω από τα μάτια που μοιάζουν με φρύδια τα οποία προσδίδουν αυτή τη θλιμμένη όψη στο πρόσωπό του.

Δείτε το μοναδικό ύφος του που ξεγελά: