Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 -

σκορερ



Ο Μέσι έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στις εθνικές ομάδες

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με το χατ-τρικ του κόντρα στην Βολιβία αφού είναι πλέον μόνος στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με τη συγκεκριμένη κορυφή να ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο.



ΠΑΟΚ: Πρώτος ξένος σκόρερ του «δικεφάλου» στην Ευρώπη ο Άντριγια Ζίβκοβιτς

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην τα κάταφερε χθες απέναντι στην Μάλμε γνωρίζοντας έναν σοκαριστικό αποκλεισμένο με 4-3 στην παράταση μέσα την Τούμπα, ωστόσο ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έφτασε σ’ ένα προσωπικό ρεκόρ.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έφτασε τα 12 γκολ με το γκολ αυτό και ξεπέρασε τον Ρόμπερτ Μακ, με τον οποίο ισοβαθμούσαν στα 11.



Βαγγέλης Παυλίδης: Κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Europa Conference League

Ο Άλκμααρ διατηρεί ελπίδες για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League και ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 12 γκολ σε 20 συμμετοχές.



Ο Καλάθης «φλερτάρει» με την 10άδα των καλύτερων πασέρ

Ο Νικ Καλάθης χρειάζεται 11 τελικές πάσες στο παιχνίδι με τη Χίμκι την ερχόμενη Παρασκευή (30/11) προκειμένου να «πατήσει» στην πρώτη δεκάδα με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της EuroLeague, ενώ «αγγίζει» τις 800 στην καριέρα του.



Μπόμπι Μπράουν: Στο Τοπ5 των σκόρερ της Ευρωλίγκας σε μέσο όρο

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού συμπλήρωσε 31 ματς στο κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό πρωτάθλημα που είναι το όριο αγώνων για να μπει κάποιος στη λίστα των παικτών με τους καλύτερους μέσους όρους.



Σταματά το ποδόσφαιρο η γυναίκα φαινόμενο - Πρώτη σκόρερ όλων των εποχών

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε η Αμπι Γουάμπαχ, η πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στο γυναικείο ποδόσφαιρο.