Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σκόνη



Έτσι θα καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας

Για τους περισσότερους αν όχι για όλους, ο υπολογιστής ή το laptop εξαιτίας και της τηλεργασίας, είναι η επέκταση των χεριών τους.

​Αναπόφευκτα λοιπόν, τα δάχτυλά μας βρίσκονται πάνω σε πλήκτρα, πράγμα που σημαίνει πως αν το πληκτρολόγιο δεν καθαρίζεται σωστά και τακτικά, μπορεί εύκολα να γίνει το πιο βρώμικο σημείο του σπιτιού σου.



Κίνδυνος η σκόνη για την υγεία μας σύμφωνα με τους επιστήμονες

Σε μια ευρεία γκάμα τοξικών χημικών ουσιών από διάφορα καθημερινά προϊόντα, όπως π.χ. υγρά καθαρισμού, εκθέτει τους ανθρώπους η σκόνη που μαζεύεται σε κλειστούς χώρους (όπως σπίτια, γραφεία, μέσα μεταφοράς, σχολεία κλπ).



Σπίτι χωρίς σκόνη - 4 "μαγικά" κόλπα

Σίγουρα το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές που κανείς μας δεν αγαπάει ιδιαιτέρως. Επειδή κι εμείς δεν το αγαπάμε καθόλου, σας έχουμε μερικά κολπάκια για να κρατήσετε μακριά τη σκόνη από το σπίτι σας για πολύ περισσότερο.



«Συναγερμός» στη Μυτιλήνη από φάκελο με σκόνη

Συναγερμός σήμανε στη Μυτιλήνη όταν ύποπτος φάκελος έφτασε σε κτήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Υπάλληλοι τον άνοιξαν και εντόπισαν μία ύποπτη σκόνη.

Οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου έχουν τεθεί σε καραντίνα μέχρι να μεταβεί κλιμάκιο της αστυνομίας και του Δημόκριτου προκειμένου να ερευνήσει το συμβάν.



Πνίγεται σε σύννεφο Αφρικανικής σκόνης η Κρήτη!

Χωρίς προβλήματα βιώνουν οι Κρητικοί και οι επισκέπτες του νησιού την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού μέχρι τώρα, καθώς το θερμόμετρο σήμερα να δείχνει 37 βαθμούς ενώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, ανά περιοχές αγγίζει ακόμη και του 40 βαθμούς Κελσίου.



Κορυφώνεται το πρώτο φετινό κύμα ζέστης. Καύσωνας και αφρικανική σκόνη

Το πρώτο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, θα κορυφωθεί σήμερα Παρασκευή. Όμως, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί καύσωνας, αφού η μέγιστη θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 38 βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20 έως 22 βαθμούς και στα αστικά κέντρα έως τους 24 βαθμούς Κελσίου.