Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

σκασμένα χείλη



Πώς να απαλλαγείτε από τα σκασμένα χείλη

Οι εναλλαγές στη θερμοκρασία, το κρύο, ο ξηρός αέρας και η αφυδάτωση μπορεί να κάνουν τα χείλη σας να «σκάσουν», κάτι που εκτός από αντιαισθητικό μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό έως και επίπονο.
7 τρόποι να απαλλαγείτε από τα σκασμένα χείλη



Τέλος στα αφυδατωμένα χείλη

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η επιδερμίδα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, μιας και είναι αρκετά εύκολο να αφυδατωθεί. Κι ας το παραδεχτούμε, πολύ λίγες από εμάς, θυμόμαστε να εφαρμόζουμε lip balm με δείκτη αντηλιακής προστασίας στα χείλη μας. Tι γίνεται, λοιπόν, όταν τα χείλη μας σκάνε; Η λύση έρχεται από φυσικά υλικά.



Τέλος στα σκασμένα χείλη

Το να φτιάξετε το δικό σας lip balm απολέπισης είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να προστατεύσετε τα χείλη σας από το τσουχτερό κρύο. Το μόνο που χρειάζεστε επί της ουσίας είναι δύο συστατικά.



Τέλος στα σκασμένα χείλη

Τα χείλη μας υποφέρουν κάθε φορά που βγαίνουμε από το σπίτι όταν πέφτει η θερμοκρασία ή ξηρασία.

Έτσι προκαλείται το γνωστό σε όλους μας πρόβλημα με τα χείλη που σκάνε, δημιουργούνται πληγές, μας ταλαιπωρούν και μας πονάνε όταν μιλάμε, αλλά και όταν τρώμε ή πίνουμε κάτι.



Υπέροχη θεραπεία στο σπίτι για σκασμένα χείλη!

Ο χειμώνας είναι ο χειρότερος εχθρός των χειλιών, καθώς αυτά τείνουν να
ξηραίνονται και πολλές φορές να ματώνουν.

Το παν για να τα επαναφέρεις στην αρχική, υγιή τους κατάσταση είναι φυσικά η περιποίηση τους, στην οποία σημαντικό ρόλο παίζει και η απολέπιση.



Έχετε σκασμένα χείλη; Αυτο το tip θα σας σώσει!

Τα σκασμένα και ξηρά χείλη είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που
αντιμετωπίζουμε τώρα το χειμώνα, οι περισσότερες στη beauty ρουτίνα μας. Λίγο η εναλλαγή ζέστη-κρύου, λίγο το γεγονός οτι η επιδερμίδα των χειλιών μας είναι πολύ λεπτή, οδηγούν στην αφυδάτωσή τους.