Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

σιδερο



Η συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με σίδερο από ληστές

Για τις ώρες μαρτυρίου που έζησε στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι της, στην Κυψέλη, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μίλησε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η 86χρονη Δέσποινα Σκούρτη.



Ίχνη DNA του 19χρονου στο "φονικό" σίδερο

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ίχνη DNA και αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού βρέθηκαν στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 19χρονος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του μεταφέρονται σε άλλες φυλακές. Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα.



Καθάρισε το σίδερο ρούχων εύκολα και γρήγορα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε την μαυρισμένη σας πλάκα και...μάλιστα με υλικά που έχετε στο σπίτι σας.

Δείτε τους τρόπους που σας προτείνουμε και διαλέξτε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο ανάλογα με τα υλικά που έχετε στο σπίτι σας.



Πώς καθαρίζεις ένα βρώμικο σίδερο;

Πάντα πρέπει να αφήνεις το σίδερο να κρυώνει. Όταν είναι καυτό, είναι και επικίνδυνο, αλλά και ο καθαρισμός του είναι αναποτελεσματικός.

Πώς θα βγάλεις τη βρωμιά από το απλό σίδερο:



6 λάθη που κάνετε όταν σιδερώνετε

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να μην καταστρέψετε τα αγαπημένα σας ρούχα αλλά και το σίδερό σας.

Είτε έχετε γίνει πλέον επαγγελματίες στο σιδέρωμα είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε αυτό καλό είναι να αποφεύγετε τα παρακάτω πολύ κοινά λάθη.



Ρωσία: Κατάπινε καρφιά και μπουλόνια γιατί είχε αναιμία και πίστευε πως βοηθάει το... σίδερο!

Μια ηλικιωμένη Ρωσίδα αποδείχθηκε πως είχε καταπιεί 152 μεταλλικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων καρφιά, μπουλόνια και ένα χερούλι, γιατί πίστευε πως έτσι καταπολεμά την αναιμία από την οποία πάσχει.