Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Σία Κοσιώνη



Σία Κοσιώνη: τι θα γινόταν αν δεν είχε εκκενωθεί το κτίριο

«Δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Ούτε τώρα θα φοβηθούμε. Λάθος υπολογισμός». Με αυτά τα λιτά αλλά ουσιαστικά λόγια απάντησε η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη, στην τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο ΣΚΑΪ στις κτιριακές του εγκαταστάσεις στο Νέο Φάληρο.



Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως κέρδισε τρίδυμο λαχνό - Δείτε ΦΩΤΟ!

H παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη. Πρόκειται για μια αναπάντεχη εικόνα που την ξάφνιασε τόσο ευχάριστα που δεν μπορούσε να μην την απαθανατίσει τη στιγμή.



Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Βάπτισαν το γιο τους στην Αγία Αικατερίνη στην Πλάκα- Δείτε ΦΩΤΟ!

Kάτω από άκρα μυστικότητα βάπτισαν χθες τον μικρό του πρίγκιππα, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.



Λύγισε η Σία Κοσιώνη με την κοπέλα που αναζητά τη μητέρα της στα καμένα!

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του δελτίου του ΣΚΑΙ, όταν μια κοπέλα πήρε τηλέφωνο, αναζητώντας τη μητέρα της, που αγνοείται από χθες από το Μάτι.

Η κοπέλα μιλούσε με τρεμάμενη φωνή, καθώς ήταν αναμφίβολα πολύ συναισθηματικά φορτισμένη. Τα λόγια της “λύγισαν” τη Σία Κοσιώνη, η οποία με τη σειρά της προσπαθούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.



H Σία Κοσιώνη πάει διακοπές και φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ

Η Σία κυρίσσει την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Η άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε τις διακοπές της, παρουσιάζοντας το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της φετινής σεζόν την Παρασκευή 20 Ιουλίου.



Η Σία Κοσιώνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών κράτησαν την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ στο γραφείο το Σάββατο.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και τη λεζάντα έγραψε: Σάββατο στο γραφείο! Υπέροχα! ΥΓ: Κι αποψε μαζί. #skai#skainews #saturday #office #parliament#vouli #voteofnoconfidence.