Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σχόλιο



Βανδή: Το σχόλιο της κόρης της, Μελίνας, στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τον χωρισμό

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμη Νικολαΐδης αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους μετά από 18 χρόνια. Οι δυο τους, αν και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, πλέον έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.



Το πιο «ακριβό» σχόλιο για τον Βασίλη Κικίλια

«Είστε ο καλύτερος κ. υπουργέ!»

Έτσι «υποδέχεται» σήμερα στο Facebook ο Κυριάκος Καρλαφτόπουλος το πρόγραμμα για τη χορήγηση των φαρμάκων υψηλού κόστους (ΦΥΚ) των καρκινοπαθών του ΕΟΠΥΥ από τις ιδιωτικές κλινικές του Λεκανοπεδίου και συνεχίζει στα σχόλια του προσωπικού λογαριασμού του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια:



"Αποστόμωσε" τον Θανάση Χειμώνα ο Αύγουστος Κορτώ

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Θανάση Χειμώνα για την απόπειρα αυτοκτονίας του Αύγουστου Κορτώ.

 



"Το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται"

Με καυστικό τρόπο σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ



Οργή στην Τουρκία για το κλείσιμο τζαμιών στην Αυστρία

Αυστηρό μήνυμα προς την Αυστρία απέστειλε ο Τούρκος πρωθυπουρός σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ.

Η απόφαση της Αυστρίας να κλείσει τζαμιά και να απελάσει ιμάμηδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό αποτελεί απειλεί στον διαθρησκειακό διάλογο και θα πρέπει να αλλάξει, δήλωσε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.



Η πολύ συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τη μητέρα της (φωτο)

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για στο Twitter για τη μητέρα της.

«Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια. ‘Ελεγες “από πολλή αγάπη δεν έχει πάθει κανείς τίποτα”. Πόσο μου λείπεις. ΝΜ» έγραψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανεβάζοντας μια φωτογραφίας των γονιών της.