Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

σφοδρη



Απίστευτη εικόνα από τη σφοδρή καταιγίδα που «χτυπά» τα Μετέωρα

Μία ισχυρή καταιγίδα καταιγίδα που χτύπησε το μεσημέρι της Πέμπτης την Καλαμπάκα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Για περίπου μισή ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς και έριχνε χαλάζι που κατέστρεψε εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργειών. 



Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική

Μετά το προηγούμενο διήμερο όπου σποραδικές βροχές είχαν δημιουργήσει προβλήματα, σήμερα από το μεσημέρι ξεκίνησε στα Βόρεια Προάστια κακοκαιρία.

Το απόγευμα ξέσπασε καταιγίδα και στο κέντρο της Αθήνας με τους πολίτες που είχαν βγει για βόλτα να ψάχνουν τρόπο να προφυλαχθούν, ενώ έχουν δημιουργηθεί και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.



Βρετανία: Προβλήματα από τη σφοδρή χιονόπτωση

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει τα χιόνια στη Βρετανία. Η χώρα έχει… παραλύσει και συνεχώς ακυρώνονται πτήσεις και δρομολόγια τρένων. Παράλληλα, κλειστές παραμένουν κεντρικές λεωφόροι.  Τα συνεργεία δουλεύουν μέρα νύχτα για να απομακρύνουν τις μεγάλες ποσότητες χιονιού.



Νέα προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία την Πέμπτη

Νέα προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο, με οδηγίες για πρόληψη ενόψει της πιθανότητας να προκύψουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Ποιες περιοχές θα χτυπηθούν.

Αναλυτικά η προειδοποίηση του έμπειρου προγνώστη καιρού της ΕΡΤ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!



Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο με 4 επιβαίνοντες

Σφοδρή πρόσκρουση σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ στους Αγίους Αποστόλους σε όχημα που επέβαιναν τέσσερα άτομα, οι οποίοι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες πρέπει να ανάψουν μια... λαμπάδα ίσα με το μπόι τους.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 11 μ.μ, ένα αυτοκίνητο ΙΧ εξετράπη της πορείας του σε μια στροφή, με αποτέλεσμα να "καρφωθεί" σε δέντρο.



Σφοδρή σύγκρουση αυτοκίνητων στο κέντρο του Ρεθύμνου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου, αφήνοντας εμπλεκόμενους και περαστικούς με το στόμα ανοιχτό, καθώς παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, που αποδεικνύεται από την εικόνα των δύο οχημάτων, αμέσως μετά το ατύχημα, κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε.