Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

σεζόν



Game of Thrones: Το 2019 θα προβληθεί η τελευταία σεζόν

Το 2019 θα μεταδοθεί τελικά η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΗΒΟ. Οι χιλιάδες φαν σε όλο τον κόσμο θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή ένα χρόνο ακόμα καθώς οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το 2018 θα είναι μόνο χρονιά γυρισμάτων. 



H Angelina Jolie φοράει ήδη στον ώμο της την It- τσάντα της επόμενης σεζόν

Η Angelina Jolie μπορεί να έκανε πρόσφατα μια ευχάριστα διαφορετική εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει, γρήγορα όμως επέστρεψε στο δοκιμασμένο και πιο κλασικό στυλ της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Χόλιγουντ με ένα midi μαύρο φόρεμα με αντίστοιχο σακάκι και ήταν τα αξεσουάρ που αναβάθμισαν το look της.



Ατελείωτες ουρές στο Θέατρο Τέχνης για τα εισιτήρια της σεζόν με τα 3 ευρώ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη η προσφορά εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ που είχε αναγγελθεί από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν για 3η συνεχή σεζόν.



Με πτώση 8% κλείνει η σεζόν στη Χαλκιδική

Πεσμένη κατά 8% ήταν φέτος η τουριστική κίνηση στη Χαλκιδική σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού και ενώ φτάνει στο τέλος της η σεζόν.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας «κακής έναρξης της σεζόν», δήλωσε στο «Πρακτορείο FM 104,9» ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.



Η προσφυγική κρίση απειλεί τη νέα τουριστική σεζόν

Σε υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για τον ελληνικό τουρισμό αναδεικνύεται η διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, καθώς η κυβέρνηση αδυνατεί να ενσωματώσει στο σχεδιασμό της για το θέμα τις ανάγκες του πλέον συναλλαγματοφόρου τομέα της εθνικής οικονομίας.



Πότε θα "χτυπήσει" ο τελευταίος χιονιάς της σεζόν;

Όπως όλα δείχνουν από τις 15 Μαρτίου και μετά η Ελλάδα θα μπει ξανά, μετά από πολύ καιρό -είναι αλήθεια- στο... ψυγείο.

Τα περισσότερα προγνωστικά αρχίζουν να εμφανίζουν μια ιδιαίτερα σοβαρή ψυχρή εισβολή που θα κατεβεί και προς την Ελλάδα από τη Ρωσία, καλύπτοντας μάλιστα σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη.