Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ



Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές των σούπερ μάρκετ

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, ατόμων που κατηγορούνται για σειρά ένοπλων ληστειών σε σούπερ μάρκετ, σε περιοχές της Αττικής.

Σε βάρος των συλληφθέντων, 35 και 39 ετών αντίστοιχα, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστείες κατά συρροή και κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.



Για βαριά αδικήματα σεσημασμένοι οι ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Για βαριά αδικήματα είναι σεσημασμένοι οι δύο συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία θρίλερ που έγινε το πρωί της Δευτέρας σε βάρος 64χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Ο ένας από αυτούς εκτός των άλλων, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.



Σεσημασμένοι οι δράστες της ληστείας στο Παλαιό Φάληρο

Συνεχίζονται από την Αστυνομία οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τέταρτου εκ των δραστών της κινηματογραφικής ληστείας στο Παλαιό Φάληρο, που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο ένας από τους ληστές, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, κατά τη διάρκεια καταρρίχησης από τον 8ο όροφο, για



Αλεξανδρούπολη: Νεαροί σεσημασμένοι έκλεβαν μηχανές

Στόχο να κλέψουν από μία μηχανή είχαν δύο νεαροί φίλοι στην Αλεξανδρούπολη. Αν και τα κατάφεραν με την τρίτη δεν απέφυγαν τη σύλληψη.