Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σέρρες



Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο στις Σέρρες

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις Σέρρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου συνεπιβάτη του δικύκλου και τον τραυματισμό του οδηγού.



Σέρρες: Παρίστανε τη ζητιάνα και άρπαξε κοσμήματα αξίας 600 ευρώ από σπίτι 92χρονης

Να εξαπατήσει έναν υπερήλικα άνδρα θέλησε μια νεαρή στις Σέρρες, καταφέρνοντας να του αρπάξει κοσμήματα αξίας 600 ευρώ.



Σέρρες: Χειροπέδες σε 6 νεαρούς για τον ξυλοδαρμό δύο 15χρονων

Χειροπέδες σε έξι νεαρούς πέρασαν οι Αρχές στη Νιγρίτα Σερρών, ύστερα από καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστησαν δύο 15χρονοι.



Απείλησαν με καραμπίνα νεαρούς επειδή πέταξαν νερόμπαλες στο αυτοκίνητό τους

Δύο αδέλφια, 42 και 45 ετών, απείλησαν με καραμπίνα μία ομάδα νεαρών επειδή πέταξαν στο αυτοκίνητό τους νερόμπαλες. Το περιστατικό συνέβη τα προηγούμενα 24ωρα σε χωριό έξω από τις Σέρρες, ενώ τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.



Σέρρες: Πρώην διευθυντής των φυλακών Νιγρίτας παρακολουθούσε με κοριό τις συνομιλίες συναδέλφων του

Σε φυλάκιση 18 μηνών με 3ετή αναστολή, επειδή έπεισε κρατούμενο να τοποθετήσει κοριό σε τηλεφωνικές συσκευές του καταστήματος κράτησης Νιγρίτας Σερρών για να παρακολουθεί τις συνομιλίες των συναδέλφων του, καταδικάστηκε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος.



Σέρρες: Στο νοσοκομείο τρία άτομα μετά από τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (3/1), στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας – Βαλτερού, στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του voria.gr, όχημα με τρεις επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.