Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σέλφι



Ο Κυριάκος Μήτσοτάκης βγάζει σελφι με την κόρη του

Σήμερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του Δάφνη , επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο «Πλειάδες» στο Παγκράτι.

Σήυμφωνα με  κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, περιμένοντας τη σειρά του για να μπει στο βιβλιοπωλείο, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ανταλλάξουν ευχές.



Τζένιφερ Λόπεζ: H αμακιγιάριστη σέλφι που θα σε κάνει να μην πιστεύεις στα μάτια σου

Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί την προηγούμενη βδομάδα να γιόρτασε τα 51 χρόνια ζωής, όμως αυτό φαίνεται να είναι μόνο ένα νούμερο, καθώς στην εμφάνισή της δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, όπως απέδειξε και η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram μόλις έχει ξυπνήσει.



Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ναρκισσισμός

Μια φωτογραφία σέλφι στα γρήγορα όπως επίσης γρήγορα «ανεβαίνει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 



Η σέλφι Αυλωνίτου - Τσίπρα που έγινε viral

Η σέλφι της Ελένης Αυλωνίτου έχει γίνει viral, όχι για το πολιτικό μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία αλλά για τα φίλτρα που που χρησιμοποίησε αφού και οι δύο μοιάζουν με 20άρηδες.



Τρομακτική πτώση νεαρού από ύψος 50 μέτρων εν ώρα selfie (βίντεο)

Μια τρομακτική πτώση από ύψος 50 μέτρων αποκόμισε ένας μεθυσμένος Ρώσος, ο οποίος επιχείρησε να ποζάρει για selfie σκαρφαλωμένος σε σιδεριές ρόδας λούνα παρκ στην πόλη Ιρκούτσκ της Σιβηρίας.



Η selfie του κόστισε τη ζωή...

Ένας άνδρας στην Ινδία είχε πάει στους διάσημους καταρράκτες Gokak και, όπως κάνουν εκατοντάδες τουρίστες, ήθελε να αποτυπώσει τον εαυτό του με το τοπίο. Ήθελε όμως κάτι παραπάνω από μία απλή φωτογραφία. Ήθελε την τέλεια selfie και αυτό του στοίχισε τη ζωή.