Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 -
Μερική συννεφιά

22 °C

Σήμερα, 20. Ιουνίου 2019

σειρηνεςΕπίθεση με ρουκέτες στο Τελ Αβίβ

Δύο ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από την Λωρίδα της Γάζας προς μια περιοχή του Τελ Αβίβ, ενεργοποιώντας τις σειρήνες αεράμυνας για πρώτη φορά μετά το 2014 στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.
Εικόνες που μετέδωσαν ισραηλινά τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν δύο ισραηλινούς πυραύλους αναχαίτισης στον εναέριο χώρο του Τελ Αβίβ.Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής 'Αμυνας, σε όλη τη χώρα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (9 Οκτωβρίου) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018».Ισραήλ: Οι σειρήνες της αεράμυνας ήχησαν σε περιοχές κοντά στη Λωρίδα της Γάζας

Οι σειρήνες της αεράμυνας, οι οποίες προειδοποιούν τους πολίτες για ενδεχόμενες επιθέσεις με ρουκέτες, ήχησαν σήμερα στο νότιο Ισραήλ, σε περιοχές κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Δεν κατέστη σαφές εάν πράγματι ρουκέτες έπληξαν το ισραηλινό έδαφος.Σήμερα θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού

Δοκιμαστική ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού πολιτικής άμυνας θα γίνει σήμερα σε όλη τη χώρα.

Τα σενάρια πολιτικής άμυνας των κατοικημένων περιοχών εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2017», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη,

Οι σειρήνες θα σημάνουν στις 11 ακριβώς ενώ στις 11:05 θα σημάνει λήξη του συναγερμού.Παρμενίων 2017: Τι ώρα θα ηχήσουν αύριο οι σειρήνες

Όπως ήδη έχει γνωστοποιηθεί από το το onalert την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της άσκησης "Παρμενίων 2017", θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια. 

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ στις  11:00, θα γίνει η  σήμανση συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων.Αύριο θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2017» σε όλη την χώρα. Η άσκηση περιλαμβάνει και σενάρια πολιτικής άμυνας των κατοικημένων περιοχών.

Σε αυτό το πλαίσιο την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017,θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως: