Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025 -

Σεφ αστέρια Michelin 4 πιο απλές συνταγές



Σεφ με αστέρια Michelin αποκαλύπτουν τις 4 πιο απλές συνταγές που όλοι πρέπει να ξέρουν να μαγειρεύουν

Σπιτικά κεφτεδάκια με ντομάτα, φέτα και κανέλα

Ο Ollie Dabbous από το Hide του Λονδίνου είπε για αυτήν τη συνταγή: «Το μυστικό για τα κεφτεδάκια είναι η προσθήκη ψωμιού, γάλακτος και αυγού. Αυτά είναι που μαλακώνουν το μείγμα, ώστε να μην βγουν πολύ σφιχτά. Το μόνο κακό που μένει στο τέλος είναι το ταψί για πλύσιμο!», καταλήγει ο ίδιος.