Σεφ με αστέρια Michelin αποκαλύπτουν τις 4 πιο απλές συνταγές που όλοι πρέπει να ξέρουν να μαγειρεύουν
9
Ιανουαρίου
2021
- 18:26
Τελευταία τροποποίηση στις 9 Ιανουαρίου, 2021 - 18:26
Σπιτικά κεφτεδάκια με ντομάτα, φέτα και κανέλα
Ο Ollie Dabbous από το Hide του Λονδίνου είπε για αυτήν τη συνταγή: «Το μυστικό για τα κεφτεδάκια είναι η προσθήκη ψωμιού, γάλακτος και αυγού. Αυτά είναι που μαλακώνουν το μείγμα, ώστε να μην βγουν πολύ σφιχτά. Το μόνο κακό που μένει στο τέλος είναι το ταψί για πλύσιμο!», καταλήγει ο ίδιος.