Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΔΟΕ



Ρόδος: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για «μαϊμού» προϊόντα

Χθες Τετάρτη συνελήφθησαν στη Ρόδο, πέντε ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της παραβίασης του αγορανομικού κώδικα, της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών λειτουργών.



Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ πάνω από 29.000 μαϊμού ρολόγια

Σημαντικές ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων βρέθηκαν στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση στην Αττική. 

Μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, υπήρχαν απομιμήσεις πολυτελών ρολογιών, κάρτες εγγυήσεων καλής λειτουργίας καθώς επίσης και πάνω από 180.000 αναπτήρες.



Τίτλοι τέλους μετά από 24 χρόνια για το ΣΔΟΕ - Τι αλλάζει

Τίτλοι τέλους για την Ειδική Γραμματεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλήματος, σύμφωνα με το ΠΔ 84/2019, με το οποίο καταργούνται Γενικές Γραμματείες κι ενσωματώνονται στις νέες δομές των υπουργείων.



Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ ακατάλληλα κρέατα και ηλιέλαιο

Νέο πλήγμα στα κυκλώματα που παράγουν και διαθέτουν στην αγορά ακατάλληλα τρόφιμα πέτυχε το ΣΔΟΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΔΟΕ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες κιλά ακατάλληλου κρέατος και εντοσθίων ενώ σε άλλη επιχείρηση εκατοντάδες λίτρα ηλιελαίου το οποίο είχε λήξει.



ΣΔΟΕ: Έφοδος και συλλήψεις σε αποθήκη με παράνομα ποτά

Επιχείρηση σε τρεις αποθηκευτικούς χώρους και σε φορτηγό αυτοκίνητο πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΣΔΟΕ Αττικής, που εντόπισαν μεγάλο αριθμό αλκοολούχων ποτών, αμφισβητούμενης γνησιότητας, και μεγάλο αριθμό πλαστών ετικετών, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των κυκλωμάτων λαθρεμπορίου αλκοολούχων ποτών.



Πάνω από 17 τόνοι καπνού κατασχέθηκαν από το ΣΔΟΕ σε παράνομο εργοστάσιο στη Θήβα

Ισχυρό πλήγμα στα κυκλώματα παραγωγής και διάθεσης παράνομων καπνικών προϊόντων, επέφερε το ΣΔΟΕ Αττικής, εντοπίζοντας στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ολοκληρωμένη γραμμή επεξεργασίας καπνικών προϊόντων.