Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 -

σαλαχ



Η Λίβερπουλ προσφέρει στον Σαλάχ νέο τριετές συμβόλαιο

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τις επαφές με τον Μοχάμεντ Σαλάχ για νέο συμβόλαιο και γι’ αυτό το λόγο ταξίδεψε στην Αγγλία ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο «καυτό» θέμα για τους «κόκκινους», όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα «Football Insider».



Σαλάχ: Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στη Λίβερπουλ

Ο Αιγύπτιος σταρ, Μοχάμεντ Σαλάχ, σκόραρε στη χθεσινή των «κόκκινων» με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 32χρονος δήλωσε στη συνέχεια ότι αντιμετώπισε τον αγώνα σαν να ήταν ο τελευταίος του στο «Όλντ Τράφορντ». «Ερχόμουν στο παιχνίδι και έλεγα “κοίτα, μπορεί να είναι η τελευταία φορά”», δήλωσε στο Sky Sports.



Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο του Σαλάχ στη Λίβερπουλ

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της Λίβερπουλ, καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ, κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2023. Η Ρεάλ Μαδρίτης κινούνταν για την απόκτηση του και η διοίκηση των «κόκκινων» έσπευσε να «δέσει» τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ.



Η σπουδαία δωρεά του ποδοσφαιριστή Σαλάχ - Φέρνει πόσιμο νερό σε χωριό της Αιγύπτου

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ είναι το νέο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πάνω απ'όλα όμως είναι άνθρωπος και δεν ξεχνάει και τους συμπατριώτες προσπαθώντας να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά τους.



"Παρέλαση" στην Ελλάδα οι τρομοκράτες: Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο καταζητούμενος τζιχαντιστής Σαλάχ πέρασε από την Πάτρα

Ο καταζητούμενος τζιχαντιστής για τις επιθέσεις του Παρισιού Αμπντεσλάμ Σαλάχ φέρεται να είχε επιβιβασθεί την 1η Αυγούστου σε πλοίο που απέπλευσε από το λιμάνι του Μπάρι και να επέστρεψε την 5η του ίδιου μήνα, αναφέρουν δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο.