Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΣΑΚΙΡΑ



«Πυρά» Σακίρα σε Πικέ: «Ναι, ο σύζυγος με τραβούσε προς τα κάτω – Τώρα είμαι ελεύθερη»

Η Σακίρα «έβγαλε νύχια» για τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ και κατηγόρησε ευθέως τον πρώην σύζυγό της ότι την τραβούσε προς τα κάτω. Η 47χρονη λατίνα τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο talk show του Τζίμι Φάλον και πέταξε τα «καρφιά» της για τον πρώην σύντροφό της. Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε γιατί πέρασαν πάνω από 7 χρόνια για να βγάλει νέο δίσκο, εκείνη απάντησε ότι ευθυνόταν «ο σύζυγος».



Η Shakira κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μετά από 7 χρόνια

Μετά από επτά χρόνια, η Κολομβιανή σούπερ σταρ Shakira θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια)».

Αποτελείται από 16 τραγούδια, οκτώ νέα και ένα remix, συμπεριλαμβανομένων επτά επιτυχιών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, όπως τα «Music Sessions Vol.53» με τον Bizarrap και «Copa Vacía» με τον Manuel Turizo.



Η Σακίρα κατηγορείται για φοδιαφυγή ύψους 14.5 εκατομμυρίων ευρώ

Οι ισπανικές ελεγκτικές αρχές έχουν ξαμοληθεί για κυνήγι φοροδιαφυγής τα τελευταία χρόνια και κοιτάζουν προς τα πολύ μεγάλα πορτοφόλια. Μετά τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που βρέθηκαν στο στόχαστρο και δικαίως όπως αποδείχτηκε, σειρά παίρνει η Σακίρα.



Ισπανία: Η Σακίρα κατηγορείται για φορολογική απάτη άνω των 14,6 εκατ. ευρώ

Για φορολογική απάτη άνω των 14,5 εκατομμύρια ευρώ κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα. 



Ισπανία: Δίωξη σε βάρος της Σακίρα για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατ. ευρώ ασκεί η εισαγγελία

 

Για το διάστημα 2011-2014 

Σε βάρος της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα θα ασκηθεί δίωξη από τις εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, μια κατηγορία που εκείνη αρνείται κατηγορηματικά, έγραψε η εφημερίδα El Pais.



H Σακίρα επισκέφτηκε το χωριό της γιαγιάς της στον Λίβανο

Η Shakira, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, με καταγωγή από το Λίβανο, η οποία βρίσκεται στη χώρα για μία συναυλία, επισκέφθηκε τη γενέτειρα της γιαγιάς της, της μητέρας του πατέρα της.