Ρύζι με σπαράγγια
26
Σεπτεμβρίου
2017
- 14:42
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Σεπτεμβρίου, 2017 - 14:45
Υλικά για 4 άτομα
- 200γρ. καβούρι κονσέρβας
- 300γρ. σπαράγγια
- 500γρ. ρύζι ταϊλανδέζικο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 καυτερή πιπεριά (τσίλι)
- 1 κόκκινη πιπεριά γλυκιά
- 3 κουταλιές σούπας τσάιβ ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
- 100γρ. φύτρα σόγιας πλυμένα και στραγγισμένα