Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ρουζ



Μπορούν πραγματικά τα καλλυντικά να προκαλέσουν καρκίνο και ποια είναι τα ένοχα συστατικά;

Τα parabens που περιέχουν τα καλλυντικά είναι χημικές ουσίες που βοηθούν στη συντήρησή τους αποτρέποντας την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων και μούχλας.

Τα parabens βρίσκονται στα καλλυντικά του μακιγιάζ, τις ενυδατικές κρέμες, τα προϊόντα ξυρίσματος και τα αντηλιακά.



Το νέο beauty trend είναι το...έντονο ρουζ!

Το καλοκαίρι απλώσαμε στα ζυγωματικά μας φωτεινές αποχρώσεις όπως ροζ της τσιχλόφουσκας, αλλά και ηλιοκαμένα μπρονζέ. Το φθινόπωρο όμως ήρθε για να τα αλλάξει όλα.



3 tips για να βάλεις σωστά το ρουζ

Μπορεί να μη θεωρείται ένα από τα απαραίτητα καλλυντικά, ωστόσο το ρουζ είναι ικανό να κάνει τη διαφορά. Το πρόβλημα όμως είναι να το εφαρμόσεις σωστά, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρα αυτό που περιμένεις.



Πώς να κάνετε το σπασμένο σας ρουζ σαν καινούριο

Έσπασε το ρουζ σας και θέλετε να το πετάξετε; Δε χρειάζεται να το αντικαταστήσετε καθώς μπορείτε με ένα έξυπνο κόλπο να το αξιοποιήσετε.

Πώς; Μπορείτε να το μετατρέψετε σε υγρής μορφής ρουζ. Απλά το ανακατεύετε με λίγη βαζελίνη, την οποία έχετε ζεστάνει ελαφρώς σε μπεν- μαρί (ή φούρνο μικροκυμάτων).



Τα σημεία που πρέπει να απλώνεις το ρουζ με βάση το σχήμα του προσώπου σου

To ρουζ δημιουργεί ένα νεανικό και όμορφο πρόσωπο, ενώ το αποτέλεσμα δείχνει girly και χαριτωμένο.

Σε όποια απόχρωση κι αν το επιλέξεις, από τερακότα και ροδακινί ως baby pink και φούξια, αλλά και κάθε μορφή, από πούδρα μέχρι μους, με ή χωρίς προσθήκη λάμψης και ιριδίζοντα στοιχεία, το ρουζ είναι απαραίτητο ακόμα και στο πιο απλό και φυσικό μακιγιάζ.