Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

ρώσου πρέσβη



Στην Άγκυρα συνέλαβαν και Ρωσίδα για επαφές με τον δολοφόνο του Ρώσου πρέσβη!

Η αστυνομία στην Άγκυρα συνέλαβε μια 33χρονη Ρωσίδα, με το όνομα Yekaterina, με την κατηγορία ότι έχει σχέση με την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ.
 


Τουρκία: Δικαστήριο απαγόρευσε τη μετάδοση πληροφοριών για τη δολοφονία του ρώσου πρέσβη

Τουρκικό δικαστήριο απαγόρευσε τη μετάδοση πληροφοριών που αφορούν τη δολοφονία, την περασμένη εβδομάδα, του ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.



Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Βάρβαρη η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη» - Τι έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, υπέγραψε την Παρασκευή το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Ρώσου Πρέσβη στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ, το οποίο ανοίχθηκε στην Πρεσβεία της Ρωσίας, στη Λευκωσία.



Τζον Μπας: «Απορρίπτω κατηγορηματικά τις καταγγελίες για εμπλοκή των ΗΠΑ στη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη»

Ο Τζον Μπας, πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες περί εμπλοκής τους στη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία.

«Απορρίπτω κατηγορηματικά […] καταγγελίες που έχω δει, ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κάπως εμπλέκεται» στην υπόθεση, δήλωσε ο κ. Μπας, μιλώντας στον τουρκικό σταθμό NTV.



Στο μικροσκόπιο Ρώσων ειδικών το κινητό τηλέφωνο του 22χρονου δολοφόνου του Ρώσου Πρέσβη

Στο κινητό τηλέφωνο του 22χρονου αστυνομικού Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς ελπίζουν να βρουν απαντήσεις για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στην Άγκυρα.



Eρντογάν: "Γκιουλενιστής" ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως «χωρίς αμφιβολία» ο δράστης της δολοφονίας του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ ήταν μέλος του θρησκευτικού δικτύου του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.