Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 -

ρητρα



Προσθήκη ρήτρας κλίματος στο σύμφωνο εμπορίου Καναδά - Ε.Ε.

Ο Καναδάς και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόσθεσαν μια κλιματική ρήτρα στην εμπορική συμφωνία, μετά τη συνάντηση κορυφής στο Μόντρεαλ την Τετάρτη.

Κατά την επίσκεψη της Επιτρόπου Εμπορίου της ΕΕ, Σεσίλια Μάλμστρεμ, στον Καναδό ομόλογό της Τζιμ Καρ, εγκρίθηκε η επικαιροποίηση της Συνολικής Οικονομικής και Εμπορικής Συμφωνίας, η οποία τέθηκε σε ισχύ πέρυσι.



Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει ρήτρα 1 δισ. ευρώ για τον Μπενζεμά

Η Ρεάλ σκοπεύει να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Καρίμ Μπενζεμά για να τον κρατήσει στη Μαδρίτη μέχρι το 2021.

Μάλιστα το «france football» αναφέρει πως θα του βάλει ρήτρα αποδέσμευσης που θα φτάνει το 1 δισ.. ευρώ. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.



Ρήτρα νησιωτικότητας εξαγγέλλει ο Τσίπρας από τη Νίσυρο

Στην αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου θα αναφερθεί εκτενέστερα ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στη Νίσυρο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ακόμα, ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει την ενσωμάτωση της ρήτρας νησιωτικότητας στο Σύνταγμα, ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης. 



Τα βρήκαν για τη ρήτρα Παναθηναϊκός-Μπεργκ

Όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019. 

Όπως γράφει σήμερα το «Goal News», οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ύστερα από σχετικό αίτημα των εκπροσώπων του. 



Καταπέλτης ο Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση έχει ήδη ψηφίσει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος

Ο νέος προϋπολογισμός του 2016 που ψηφίζεται αύριο, προβλέπει την υποχρεωτική εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που οδηγεί σε δραστικές μειώσεις των επικουρικών συντάξεων, καταγγέλλει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος. 



Ρήτρα ηλικίας στις περικοπές των συντάξεων - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Ρήτρα ορίου ηλικίας και χρόνου ασφάλισης για τις επερχόμενες μειώσεις στις αποδοχές 2,6 εκατ. συνταξιούχων (όπως έχει αποκαλύψει ο «Ε.Τ.» στις 24 Οκτωβρίου) προβλέπει το βασικό σενάριο που επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας.