Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

ρηγας



«Σφαγή» Ρήγα – Καμμένου

Η αρχή έγινε με τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο Open όπου μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει πως «γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο», εκφράζοντας την άποψη ότι ο κ. Αποστολάκης έχει υποσκελιστεί από τον κ. Ρήγα για το οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ»!



Ρήγας: Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την Τουρκία στο τι κάνει

«Όταν η Τουρκία αποφασίσει ότι θα σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, δεν θα αμφισβητεί και δεν θα προκαλεί και δεν θα επιχειρεί μέσω της ισχύος να ξεπεράσει τα όσα προβλέπονται, τότε θα υπάρχει προοπτική να συζητήσουμε πολλά άλλα πράγματα αλλά και ταυτόχρονα να επιβεβαιώσουμε ότι μπορεί να υπάρχει μια λογική συνεννόησης και μέσω των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης».



Ρήγας: Οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις έγιναν με αξιοκρατικό τρόπο

«Οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις έγιναν με αξιοκρατικό τρόπο, όλοι όσοι έχουν αναλάβει είναι εξαιρετικά ικανοί αξιωματικοί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.



Το μήνυμα Ρήγα στη «φίλη και σύμμαχο» Τουρκία για την ειρήνη

«Μήνυμα προς τη φίλη και σύμμαχο Τουρκία να κινείται και αυτή στην κατεύθυνση της ειρηνικής συνύπαρξης», καθώς «το χρειαζόμαστε, το έχουν ανάγκη οι λαοί μας να ζήσουμε ειρηνικά», έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας από τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, όπου βρέθηκε με την ευκαιρία του πλου της φρεγάτας Κουντουριώτης με 25 μαθητές της Γ΄ Λυκείου σχολείων τη



Ρήγας προς Τουρκία:"Να προσέχει τι λέει και τι κάνει"

Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία, «να προσέχει τι λέει και τι κάνει», έστειλε μέσω δηλώσεών του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, απ-αντώντας με τη σειρά του στο μπαράζ τουρκικών προκλήσεων που καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα.