Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

ριανα



Forbes: Στην «χρυσή» λίστα των δισεκατομμυριούχων και η Ριάνα - Η πλουσιότερη τραγουδίστρια του πλανήτη

Το Forbes γνωστοποίησε ότι η Ριάνα είναι η πλουσιότερη μουσικός του πλανήτη, καθώς έγινε και επίσημα δισεκατομμυριούχος.

Η καθαρή αξία της περιουσίας της διάσημης τραγουδίστριας εκτιμάται στο 1,7 δισ. δολάρια, ωστόσο η μουσική της δεν αποτελεί τη βασική πηγή του πλούτου της, τονίζει σήμερα το περιοδικό.



Η κίνηση της Ριάνα που δίχασε τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Ριάνα αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μοιραστεί με τους 66,6 εκατομμύρια φίλους της στο Instagram την συνταγή του αγαπημένου της πιάτου που είναι κοτόπουλο με μακαρόνια.



Έρχεται το νέο άλμπουμ της Ριάνα

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Ριάνα έχει μοιραστεί ένα άλμπουμ με τους θαυμαστές της και φαίνεται ότι η αναμονή για τον «διάδοχο» του άλμπουμ «Anti» σύντομα θα τελειώσει.

Την περασμένη Παρασκευή ένας θαυμαστής της τραγουδίστριας σχολίασε μία ανάρτησή της στο Instagram γράφοντας:



Η Ριάνα έγινε πρέσβειρα της πατρίδας της, των Μπαρμπέιντος

Τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια,  η Ριάνα πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στον κατάλογο με τις ιδιότητές της, καθώς η κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος τη διόρισε πρέσβειρα της χώρας.



Η έξυπνη απάντηση της Rihanna όταν τη ρώτησαν αν θα βρίσκεται στο βασιλικό γάμο

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι σίγουρα ο γάμος της χρονιάς και όλα τα βλέμματα είναι ήδη στραμμένα πάνω του.

Το ποιοι θα είναι καλεσμένοι φαίνεται ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο.



Πενθεί η Rihanna: Σκότωσαν τον 21χρονο ξάδερφό της στα Μπαρμπέιντος

Τον 21χρονο ξάδερφό της πενθεί η Rihanna, η οποία πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στα Μπαρμπέιντος μαζί με την οικογένειά της.