Ρεβύθια σούπα
15
Νοεμβρίου
2019
- 16:44
Τελευταία τροποποίηση στις 15 Νοεμβρίου, 2019 - 16:44
Υλικά Συνταγής
500 γραμ. ρεβύθια
1/2 φλ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκ. σκόρδο σπασμένη
1 καρότο τριμμένο
1 λεμόνι
2 κουταλιές ταχίνι
αλάτι
πιπέρι
μπούκοβο ή καυτερή πιπεριά προαιρετικά
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τα ωραιότερα λεμονάτα ρεβύθια σούπα χυλωμένα και σωστά βρασμένα, τα μουλιάζουμε πρώτα για 24 ώρες.