Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 -
Ελαφριά βροχή

24 °C

Σήμερα, 22. Μαΐου 2019

ΚριτικήΈκθεση "Αλέκος Φασιανός-Βαγγέλης Χρόνης - 30 χρόνια φιλίας: Ζωγραφική και ποίηση"

Τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 στις 20:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει την έκθεση με τίτλο "Αλέκος Φασιανός- Βαγγέλης Χρόνης. 30 χρόνια φιλίας. Ζωγραφική και ποίηση", στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. 

 Έκθεση "Mirage" του Νίκου Σαμαρά

Η ΔΛ Gallery παρουσιάζει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 την ατομική έκθεση του Νίκου Σαμαρά με τίτλο "Mirage". 

 

Ο Αλέξιος Παπαζαχαρίας και ο Γιώργος Αλέξανδρος Σαμαράς σχολιάζουν:Έκθεση "Υes is a world" της Έλλης Τσάτσου

Η φωτογράφος Έλλη Τσάτσου, στην ατομική της έκθεση "yes is a world" στη Γκαλερί Ίρις, παρουσιάζει μια νέα σειρά από χειροποίητες κυανοτυπίες, δημιουργημένες μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου το 2019. Έκθεση: "Σε ένα βαθύ, σκοτεινό δάσος έπλεκαν τα γένια ερωτευμένων παπαγάλων" της Μαριάννας Ιγνατάκη

Η Γκαλερί CAN Christina Androulaki παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Μαριάννας Ιγνατάκη με τίτλο "Σε ένα βαθύ, σκοτεινό δάσος έπλεκαν τα γένια ερωτευμένων παπαγάλων"Έκθεση ζωγραφικής "Magnetism" της Δήμητρας Κατσαούνη

Την Τρίτη 14 Μαΐου η γκαλερί "7" παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Δήμητρας Κατσαούνη με τίτλο "Magnetism" 

Το "Magnetism" ερευνά το πεδίο διαλόγου μεταξύ γεωμετρικής και εικαστικής γραφής. Η σειρά περιλαμβάνει 15 έργα ζωγραφικής και αποτελείται από τρεις βασικές κατηγορίες έργων, καμβάς, χαρτί και ξύλο. Ο Γιώργος Νταλάρας και η Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης στο Ηρώδειο!

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, μια συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Hakan Sensoy, την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Ηρώδειο.Έκθεση Φωτογραφίας: "Υεμένη-Πρόσωπα. Η Ευδαίμων Αραβία πριν τον εμφύλιο" του Λάμπρου Λιάβα

Από την Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου, στο νεοκλασικό κτήριο του Πολυχώρου Trii Art θα πραγματοποιηθεί ένα δεκαήμερο δράσεων, με επίκεντρο τη φωτογραφική έκθεση "Υεμένη-Πρόσωπα. Η Ευδαίμων Αραβία πριν τον εμφύλιο". 

 Έκθεση ζωγραφικής - "Diversity" του Ali Görmez

Την Τρίτη 7 Μαΐου στις 19:30 θα παρουσιαστεί η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ali Görmez στην αίθουσα τέχνης ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ Καρτέρης. O Ali Görmez θα εκθέσει έργα μεγάλων, μεσαίων και μικρών διαστάσεων ζωγραφισμένων με ακρυλικά σε καμβά.

Η επιμέλεια της έκθεσης είναι του Νορβηγού creative curator Kjell-Erik Ruud. 
Ο Γιώργος Κιμούλης έως 25 Μαΐου με “Το Παγκάκι” του Αλ. Γκέλμαν στο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ – Αθήνα..

Ο Γιώργος Κιμούλης, μετά την επιτυχία της παράστασης “Θείος Βάνιας”, παίζει και σκηνοθετεί το “Παγκάκι” του Αλεξάντερ Γκέλμαν, το οποίο ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, σε μετάφραση Νίκου Καμτσή. Μαζί του η Φωτεινή Μπαξεβάνη.