Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ρεντης



Καρέ-καρέ η ληστεία από μασκαράδες με καλάσνικοφ σε ιχθυοπωλείο στου Ρέντη

Ένοπλη ληστεία από δύο άτομα σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο ιχθυοπωλείο Ενάλιον στη Λαχαναγορά του Ρέντη.

Οι δύο δράστες ήταν ντυμένοι μασκαράδες φορώντας αποκριάτικες μάσκες και κρατούσαν όπλα, καλάσνικοφ και περίστροφο.



Κλείνει το ιστορικό εργοστάσιο της πρώην Πίτσος στου Ρέντη

Η BSH Hellas (Pitsos) έκανε γνωστή την απόφασή της, να κλείσει το εργοστάσιο της στου Ρέντη.

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια της χώρας, το οποίο μετονομάστηκε σε BSH Hellas, μετά την εξαγορά της Bosch-Siemens Hausgerate Gmb της ελληνικής Pitsos που ιδρύθηκε το 1865.



Στο Ρέντη προπονείται ο Κασάμι

Από την στιγμή που ο Μπέσνικ Χάσι αποφάσισε να τον... κόψει από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο, ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στο Ρέντη για προπονήσεις περιμένοντας να δει και αυτός τι θα γίνει με το αγωνιστικό του μέλλον. 



Ο Ολυμπιακός νικητής στην Πυλαία και... ο τίτλος σε 5ο τελικό

Πολύ σκληρός για να χάσει τον τίτλο χωρίς μάχη, ο Ολυμπιακός απάντησε με break στο break του ΠΑΟΚ, νίκησε τον «Δικέφαλο» στη Θεσσαλονίκη με 3-0 σετ και την προσεχή Κυριακή (7 Μαΐου, 19:00) θα παίξει ενώπιον του κοινού του, στο κλειστό του Ρέντη, για να επιστρέψει στο θρόνο του πρωταθλητή ύστερα από δύο χρόνια.



Ακόμα καίει η φωτιά στην αποθήκη ελαστικών στον Ταύρο

Ακόμα καίει η φωτιά στην αποθήκη ελαστικών στον Ταύρο, σχεδόν 15 ώρες μετά από την στιγμή που ξέσπασε, περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.



Δέσμευση ντομάτας άγνωστης προέλευσης 1.900 κιλών στην περιοχή του Ρέντη

Στη δέσμευση ντομάτας άγνωστης προέλευσης συνολικού βάρους 1.900 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.