Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ρεκόρ



Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρία από τα πιο μακροχρόνια ρεκόρ που διατηρήθηκαν για πολλές δεκαετίες

Μερικές φορές τα Ολυμπιακά ρεκόρ δημιουργούνται και σπάνε σχεδόν αμέσως, ένα αποτέλεσμα της συμμετοχής πολλών αθλητών παγκόσμιας κλάσης.



Βροχοπτώσεις- ρεκόρ: Στη Ζαγορά έπεσαν 340 χιλιοστά βροχής μέσα σε 24 ώρες

Οι κάτοικοι του Ανατολικού Πηλίου αντιμετωπίζουν ξανά προβλήματα από τις πολύωρες και ραγδαίες βροχοπτώσεις.....

Για μια ακόμη φορά η Ζαγορά Πηλίου κατέγραψε βροχοπτώσεις -ρεκόρ, καθώς μέσα στο τελευταίο 24ωρο έπεσαν περίπου 340 χιλιοστά βροχής (τα 315 την Παρασκευή), σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).



Η αστροναύτης της NASA Κριστίνα Κοχ θα σπάσει το γυναικείο παγκόσμιο ρεκόρ διάρκειας διαστημικής πτήσης

Η αστροναύτης Κριστίνα Κοχ της αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενης παραμονής μιας γυναίκας στο διάστημα.



Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς! «Αγγίζει» το top10 στον κόσμο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για ένα ακόμη ρεκόρ καριέρας, φθάνοντας στην υψηλότερη θέση που έχει φθάσει ποτέ Έλληνας αθλητής του τένις, καθώς η ήττα του Τσόριτς στη Μασσαλία, αναμένεται να τον φέρει στην 11η θέση του κόσμου.



Πρώτος με πανελλήνιο ρεκόρ στη Μαδρίτη ο Τεντόγλου

Φοβερός ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε την Παρασκευή (8.2) στο Indoor Tour της IAAF που διεξήχθη στη Μαδρίτη και κατέλαβε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,23 μέτρα.

Ο πρωταθλητή Ευρώπης του 2018 στον ανοιχτό στίβου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο, το οποίο κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από τις 8 Φεβρουαρίου του 2014.



Η Νάξος καθαρίζει πατάτες και πάει για ρεκόρ Γκίνες

Ολόκληρη η Νάξος καθαρίζει την τελευταία εβδομάδα πατάτες, καθώς οι παραγωγοί της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού, θα επιχειρήσουν σήμερα Σάββατο να καταρρίψουν το ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη μερίδα με τηγανιτές πατάτες συνολικού βάρους 600 κιλών.