Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Ράνια Αντωνοπούλου



Δείτε το διαμέρισμα για το οποίο η Ράνια Αντωνοπούλου έπαιρνε €1.000 επίδομα ενοικίου

Στο Κολωνάκι βρίσκεται το διαμέρισμα για το οποίο η Ράνια Αντωνοπούλου έλαβε επίδομα στέγασης, επιβαρύνοντας, αν και πάμπλουτη, τους Έλληνες φορολογούμενους με 23.000 ευρώ.Οι φωτογραφίες δείχνουν την καλαίσθητη πολυκατοικία που διαμένει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός στην περιοχή του Κολωνακίου. 



Εκτός κυβέρνησης η Ράνια Αντωνοπούλου

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.



Θύελλα αντιδράσεων για το επίδομα... αστέγου που λαμβάνει η Ράνια Αντωνοπούλου

Ομοβροντία αντιδράσεων προκαλεί η αδιανόητη, ηθικά και πολιτικά, ενέργεια της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, που ζήτησε και έλαβε, χάρη σε ένα πρωτοφανή νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015, επίδομα ενοικίου, ύψους 1000 ευρώ μηνιαίως.



Ράνια Αντωνοπούλου: «Ρεκόρ προσλήψεων τον Απρίλιο»

Περισσότερες από 92.000 προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα, εκ των οποίων οι 50.000 (54,9%) πλήρους απασχόλησης έγιναν τον Απρίλιο, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ρεκόρ προσλήψεων και συγκεκριμένα για τη μεγαλύτερη αύξηση από το 2001.



Δουλειά σε 23.000 άνεργους με νέο πρόγραμμα απασχόλησης

Ένα νέο πρόγραμμα απασχόλησης για 23.000 ανέργους, ηλικίας 29 έως 64 ετών, αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας Ράνια Αντωνοπούλου.



Ράνια Αντωνοπούλου: Ο χάρτης της κοινωφελούς εργασίας

Τα κριτήρια, βάσει των οποίων επιλέχθησαν οι δήμοι στους οποίους σε πρώτη φάση θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, παρουσίασε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, στους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την επίσκεψή της στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).