Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ραμα



Πώς σχετίζεται το σπρώξιμο του Ράμα στη δημοσιογράφο με τα έργα του γαμπρού του Τραμπ στην Αλβανία

Νέες διαστάσεις παίρνει ο σάλος που ξέσπασε στην Αλβανία για την άρνηση του αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ έσπρωξε ενοχλημένος μια ρεπόρτερ και στη συνέχεια αποχώρησε.



Μέτα: «Ο Φ.Μπελέρης δεν συνελήφθη, απήχθη – Είναι πολιτικό δικαστήριο από τον Ράμα»

Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη. 



Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Σαλί Μπερίσα αποφάσισε η αλβανική Bουλή

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην πρόεδρου της Δημοκρατίας, και πρωθυπουργού, και νυν ηγέτη της αντιπολίτευσης, Σαλί Μπερίσα, αποφάσισε σήμερα η αλβανική Bουλή, ανοίγοντας τον δρόμο για τη σύλληψη και παραπομπή του σε δίκη για διαφθορά.



Αδιαλλαξία Ράμα στο θέμα Μπελέρη – «Η Ελλάδα δεν έχει δίκιο»

Αμετακίνητος στην πάγια θέση του ότι η υπόθεση Μπελέρη αφορά αποκλειστικά τη δικαιοσύνη και τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνησή του ούτε αναμείχθηκαν ούτε πρόκειται να αναμειχθούν εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.



Συνάντηση Δένδια- Ράμα: Στο επίκεντρο οι περιφερειακές εξελίξεις

Συνάντηση με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και οι πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

 



Αλβανία: Ο Εντι Ράμα παρασημοφόρησε την αποστολή της ΕΜΑΚ

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα σε μια νέα προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ξένων χωρών για οικονομική συμπαράσταση με στόχο την επούλωση των ζημιών από τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου, κάλεσε χθες σε συνάντηση, για δεύτερη φορά εντός δέκα ημερών, το διπλωματικό σώμα διαπιστευμένο στα Τίρανα.