Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

ραγες



Hellenic Train: Διακόπηκε λόγω πτώσης δέντρου η κυκλοφορία στο τμήμα ΣΚΑ – Αφίδνες

Το μεσημέρι της Τρίτης σημειώθηκε πτώση δέντρου στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στη Δεκέλεια, λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες των αμαξοστοιχιών στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.



Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό στην Ομόνοια

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας περίπου 40 χρονών όταν έπεσε στις γραμμές του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας.
Ο άνδρας γύρω στις μια τα ξημερώματα, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έπεσε στις γραμμές του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας, στην κατεύθυνση προς Ελληνικό.



Άνδρας έσπρωξε 91χρονο στις ράγες του μετρό στο Λονδίνο (βίντεο)

Πολύ σκληρές εικόνες δείχνει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι βρετανικές αρχές και δείχνουν έναν άνδρα να προσπαθεί να σκοτώσει τον 91χρονο πρώην επικεφαλής του Eurotunnel στις ράγες στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου. 



Αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα του ΚΑΤ στις ράγες του ΗΣΑΠ

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, όταν ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από γέφυρα, στο τέρμα της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανός, πάνω από στις γραμμές του τρένου, μεταξύ ΚΑΤ και Κηφισιάς. 



Εκκενώθηκε το μετρό Συντάγματος! Παιδί έπεσε στις ράγες!

Συναγερμός στο μετρό Συντάγματος! Εκκενώθηκε ο σταθμός όταν ένα παιδί έπεσε στις ράγες.

Άμεσα δόθηκε εντολή για εκκένωση του σταθμού και διακοπή των δρομολογίων προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού του.



Οινόφυτα: Τραγικός θάνατος για 27χρονο στις γραμμές του τρένου

Τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής, όταν επιβατική αμαξοστοιχία παρέσυρε και σκότωσε 27χρονο.