Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ραφηνα



Ραφήνα: Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά σε χώρο πάρκινγκ

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί της Τετάρτης (27/3) μια γυναίκα στη Ραφήνα, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα.



Kανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά και Λαύριο – Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου από τη Ραφήνα

Κανονικά διεξάγονται από το μεσημέρι τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.



Συναγερμός στη Ραφήνα: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (05/09) η Λιμενική Αρχή Ραφήνας για τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου στην παραλία Μαρίκες.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, τα οποία διαπίστωσαν την ύπαρξη του ανθρώπινου κρανίου και τεσσάρων μικρών οστών.



Σε ισχύ, έως τις 18:00, το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ έως τις 18:00 θα παραμείνει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.



Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα περισσότερα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσσιες περιοχές, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 9 και στα βόρεια τα 10 μποφόρ.
Σε ισχύ παραμένει απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.



Κανονικά φεύγουν τα πλοία από Πειραιά-Ραφήνα – Ποια δρομολόγια ακυρώθηκαν

Χωρίς προβλήματα εκτελούνται από το πρωί τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και τη Ραφήνα.

Αν και σήμερα πνέουν ισχυροί άνεμοι- φτάνοντας τοπικά τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο- οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν σχετικά σε σύγκριση με χθες. Ετσι, αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.