Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Πυροβόλησμός



Πυροβόλησαν νεαρό κομμωτή στη Ρόδο

Στόχος περίεργης επίθεσης από άγνωστο ένοπλο, χωρίς εμφανές κίνητρο, έγινε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης στη Ρόδο ένας νεαρός κομμωτής, μόλις βγήκε από το κομμωτήριο όπου εργάζεται. Η επίθεση εκδηλώθηκε μόλις ο 27χρονος τελείωσε τη δουλειά του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του.



Πανικός στη Νίκαια - Πυροβόλησαν άνδρα για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα στην Νίκαια, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα.

 

Οι δύο άνδρες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησαν δίπλα στον 43χρονο, ο οποίος περπατούσε στον δρόμο, κοντά στο σπίτι του.

Του ζητούν να τους παραδώσει τον χαρτοφύλακα που κρατά, όμως εκείνος αντιστέκεται.



Υπό έρευνα 14χρονος, πυροβόλησε με πλαστικές σφαίρες εναντίον του βασιλιά της Ταϊλάνδης

Οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγουν έρευνα γύρω από έναν 14χρονο που θεωρείται ύποπτος ότι εξαπέλυσε πλαστικές σφαίρες από ένα ψεύτικο όπλο κατά του βασιλιά της Ταϊλάνδης, ο οποίος έκανε ποδήλατο κοντά στο Μόναχο.



Πυροβόλησε την αδελφή της για προσωπικές διαφορές

Μία 31χρονη συνελήφθη χθες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 27χρονης, που είναι συγγενικό πρόσωπο, λόγω προσωπικών τους διαφορών.



Πυροβόλησαν αρχινονό της Κόζα Νόστρα την ώρα που έκανε ποδήλατο

Δολοφονήθηκε σε ενέδρα στη Σικελία ο 67χρονος αρχινονός της Κόζα Νόστρα Τζουσέπε Νταϊνότι.

Ο Νταϊνότι πυροβολήθηκε ενώ ποδηλατούσε σε κεντρικό δρόμο λαϊκής συνοικίας του Παλέρμο. Είχε καταδικασθεί σε ισόβια, αλλά είχε καταφέρει να αποφυλακισθεί το 2014, παρά τις έντονες αντιδράσεις του ίδιου του διευθυντή της Αστυνομίας της πόλης.



Άνδρας πυροβόλησε κατά λάθος τη σύντροφό του και τα έριξε στον... σκύλο του!

Ο 25χρονος Murphy είπε στην αστυνομία ότι το ζώο τον ξύπνησε το βράδυ επειδή ήθελε να βγει βόλτα, σύμφωνα με το abc13.com. Όταν επέστρεψαν, όπως περιέγραψε ο Murphy, ο σκύλος έτρεξε μόνος του μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο χωρίς να προλάβει εκείνος να δει προς τα πού πάει.