Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πυροβολισμοί



Άνδρες απείλησαν με όπλο γυναίκα στην Καρδίτσα – Τραυμάτισαν και δύο αστυνομικούς

Ένα περίεργο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες στο Μουζάκι Καρδίτσας, όπου η αστυνομία σήμερα το πρωί προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.

Μια γυναίκα κατήγγειλε πως το πρωί της Κυριακής, 31ης Μαρτίου, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα ανδρών έξω από κατάστημα εστίασης, με τον έναν εξ αυτών, μάλιστα, να την απειλεί με πιστόλι.



Νεκρός έπεσε Έλληνας από πυρά αλλοδαπών στην Σουηδία

Ένας 39χρονος Έλληνας, πατέρας 3 μικρών παιδιών, ο Κώστας, βγαίνοντας από ένα εστιατόριο στην Σουηδία όπου δείπνησε με καλούς του φίλους δέχτηκε φονικούς πυροβολισμούς από μέλη αντίπαλων συμμοριών μεταναστών με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.



Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν δέκα άτομα μετά τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Δέκα άτομα συνελήφθησαν θες Κυριακή (18/2) μετά τα επεισόδια μεταξύ οπαδών που έγιναν κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό.



Κρήτη: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 55χρονο για τους πυροβολισμούς στη βάφτιση του παιδιού του

Σε βάρος του 55χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη μετά τη «βροχή» από σφαίρες, το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια γλεντιού βάφτισης, σε ορεινό χωριό του Ηρακλείου Κρήτης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί όπλων.



Ο Αιγύπτιος μακελάρης δολοφόνησε την αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέζη τον γαμπρό τους και έναν υπάλληλο

Στην ναυτιλιακή European Navigation στη Γλυφάδ, εισέβαλε ο Αιγύπτιος ένοπλος που πυροβόλησε και σκότωσε την αδελφή του ιδιοκτήτη της Σπύρου Καρνέζη, την Μαρία Καρνέζη, τον γαμπρό τους, και CEO της εταιρείας Αντώνη Βλασάκη (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση), και έναν υπάλληλο.



Βόλος: Με πυροβολισμούς και απειλές έλυσαν τις διαφορές τους Ρομά σε οικισμό

Με τσαμπουκάδες και πυροβολισμούς προσπάθησαν να λύσουν τα θέματά τους με με έναν ομόφυλό τους έξι Ρομά που εισέβαλαν στο σπίτι του στον οικισμό του Αλιβερίου Μαγνησίας και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, ενώ ο ένας πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, το μεσημέρι της Τετάρτης.