Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 -

πυροτεχνηματα



Τα πυροτεχνήματα προκαλούν αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Το 2023 στο πλαίσιο του σόου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκαν περίπου 60.000 πυροτεχνήματα, τα οποία προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα πάνω από τον ποταμό East River του Μανχάταν.



Με 50.500 πυροτεχνήματα συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο

Για κατοχή 50.500 πυροτεχνημάτων συνελήφθη χθες 68χρονος σε χωριό της Ρόδου και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



Τουλάχιστον 18 νεκροί σε έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Ταϊλάνδη

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην κεντρική Ταϊλάνδη, στην επαρχία Σουπανμπούρι, είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 18 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, όπως δήλωσαν σήμερα μέλη των ομάδων διάσωσης.



Αλλαγή χρόνου στην Ιταλία: Μία νεκρή και 274 τραυματίες από τα πυροτεχνήματα

Πυροτεχνήματα, κροτίδες και άλλα είδη βεγγαλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην Ιταλία προκάλεσαν τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό 274, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.



Πάνω από 13.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το 2019 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αψηφώντας τη βροχή και το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες υποδέχτηκαν το 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό τα μεσάνυχτα δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου ξεκίνησε και ο πρώτος αγώνας δρόμου για το 2019, το SNF Run: 2019 First Run.



Θεσσαλονίκη: Πάνω από 4.000 πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Πάνω από 4.000 πυροτεχνήματα αναμένεται να εκτοξευθούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας την νύχτα μέρα.

Το εντυπωσιακό υπερθέαμα θα ξεκινήσει ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» των πυροτεχνημάτων θα διαρκέσει 10 λεπτά.