Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πτώση



Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας κατέληξε, σύμφωνα με το thestival.

Οι συνθήκες της πτώσης παραμένουν άγνωστες.



Πτώση 22χρονης γυναίκας στη θάλασσα στο Φλοίσβο – Νοσηλεύεται στο Γενικό Νίκαιας

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για πτώση 22χρονης αλλοδαπής στη θάλασσα στην περιοχή της μαρίνας της Καλλιθέας.



Γερανός έπεσε, σκότωσε έναν εργάτη και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα στη Φλόριντα

Ένας γερανός έπεσε από πολυκατοικία στην πόλη Φορτ Λόντερντεϊλ των ΗΠΑ την Πέμπτη, προκαλώντας τον θάνατο ενός εργάτη και τον τραυματισμό άλλων τριών ατόμων, αφού προσγειώθηκε σε αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζε τη γέφυρα Southeast 3rd Avenue πάνω από τον ποταμό New River.



Πτώση F-16 στις Σποράδες: «Ήταν 7 μποφόρ, χρειαζόμασταν 2 ώρες να φτάσουμε» λέει ο καπετάνιος που συνέδραμε στις έρευνες

Στην προσπάθεια διάσωσης του πιλότου του F-16 που κατέπεσε χθες (20/3) το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χαλκιδική και Αλόννησο, κοντά στη νήσο Ψαθούρα κλήθηκαν να συμμετάσχουν και παραπλέοντα σκάφη.



Πώς σώθηκε ο 29χρονος πιλότος του F16

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας κατέπεσε χθες μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή νότια της Χαλκιδικής. Ο 29χρονος πιλότος εγκατέλειψε έγκαιρα το μαχητικό αεροσκάφος προτού συντριβεί, καθώς πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα αυτόματης εκτίναξης.



Τραγωδία στη Δάφνη: 17χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή της

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3) στη Δάφνη, όταν μια 17χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή της.

 

Από το σοκ, η μητέρα της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.