Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ



Από ψυχιατρική κλινική είχε βγει η γυναίκα που έβαλε φωτιά σε πολυκατοικία στο Παρίσι

Η 40χρονη η οποία συνελήφθη μετά την πυρκαγιά στο Παρίσι και τον θάνατο 10 ανθρώπων την νύχτα της Δευτέρας ανακοινώθηκε πως είχε βγει από ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα, η γυναίκα εντοπίστηκε στον δρόμο αμέσως μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, μίας από τις φονικότερες στο Παρίσι εδώ και 14 χρόνια. Πλέον η 40χρονη έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρικό νοσηλευτήριο της αστυνομικής διοίκησης.



Γερμανία: Serial killer - νοσηλευτής ομολόγησε ότι σκότωσε 100 ασθενείς

Πάνω από 100 ασθενείς σκότωσε ένας πρώην νοσηλευτής στη Γερμανία, που ομολόγησε τις πράξεις του κατά τη σημερινή, πρώτη μέρα της δίκης, που θεωρείται η μεγαλύτερη υπόθεση μαζικών δολοφονιών στη μεταπολεμική Γερμανία. 



Ψυχασθενής οικιακή βοηθός μαχαίρωσε τέσσερα άτομα στη Μάντοβα - Μία νεκρή

Μια γυναίκα με ψυχικά προβλήματα, ηλικίας 58 ετών, οικιακή βοηθός με καταγωγή από την Πολωνία, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τέσσερις κατοίκους σε προάστιο της πόλης Μάντοβα, στην βόρεια Ιταλία.

 



Τήνος: Η Παναγία εμφανίστηκε στον ναό της και γιάτρεψε μία ψυχασθενή!

Σ’ όλη την Ελλάδα επικρατεί μεγάλη συγκίνηση εξαιτίας μίας θαυμαστής εμφάνισης στη φημισμένη εκκλησία της Θεοτόκου στο νησί της Τήνου. Αυτό συνέβη το 1935.



Απειλές δέχεται η Μπριζίτ Μακρόν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Ελιζέ καθώς ένας άνδρας που είχε στείλει απειλητικές επιστολές στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και είχε διαγνωστεί με ψυχασθένεια, το έσκασε από την κλινική που νοσηλευόταν.