Χταπόδι ψητό
16
Μαΐου
2019
- 20:16
Τελευταία τροποποίηση στις 16 Μαΐου, 2019 - 20:16
Συστατικά
Συστατικά
Υλικά Συνταγής
1 χταπόδι (περίπου 1 κιλό με 1.200 γραμμ.)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
1 δαφνόφυλλο
1 σκελίδα σκόρδο
1 πρέζα ρίγανη
2 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο
Για τη γέμιση
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το ψητό κρέας είναι πιο υγιεινό από το τηγανητό, επειδή περιέχει λιγότερα λιπαρά.
Πρόκειται για παρανόηση, καθώς οι μπριζόλες και άλλα είδη κρέατος, αλλά και τα ψάρια, όταν τηγανίζονται δεν απορροφούν λίπος.
Μια συνταγή που θα λατρέψετε!
Υλικά
80 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου