Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πρόβλημα υγείας



Ζαλάδα όταν σηκώνεστε: Πότε υποδεικνύει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Οι συχνές ζαλάδες αρκετά λεπτά μετά αφότου σηκώνεστε όρθιοι από καθιστή θέση μπορεί να είναι σημάδι ενός αρκετά σοβαρού υποκείμενου προβλήματος υγείας, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Neurology.



Έτρεμε σαν φτερό! - Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της Μέρκελ (βίντεο)

Σαν μη συνέβη τίποτε η Άνγκελα Μέρκελ επέστρεψε στα καθήκοντά της και πόζαρε άνετη και χαλαρή στον φακό στην έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στο Βερολίνο, ένα 24ωρο μετά το ανεξέλεγκτο τρέμουλο κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

 



Η εξομολόγηση της Κατερίνας Νοτοπούλου για το πρόβλημα υγείας της

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λέγοντας ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποί μάλιστα της έχει αφήσει μια αναπηρία.



Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Μαραντόνα - Δεν μπορεί να περπατήσει

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την οστεοαρθρίτιδα με αποτέλεσμα η εικόνα του στις προπονήσεις της Ντοράντος στο Μεξικό προκαλεί σοκ, αφού φαίνεται να μην μπορεί ούτε να περπατήσει.



Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο» φαίνεται ότι ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του. Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ιμπίθα με συμπτώματα πνευμονίας, στα επείγοντα του νοσοκομείου «Can Misses» και έπειτα διεκομίσθη στην πολυκλινική «Nuestra Senora del Rosario».



Θλίψη: Εφυγε από τη ζωή η Ρίκα Βαγιάννη σε ηλικία 56 ετών

Θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας, από τον θάνατο της Ρίκας Βαγιάννη σε ηλικία, 56 ετών. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.