Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πρώτη δόση



Λήγει η προθεσμία πληρωμής του ΕΝΦΙΑ

Μέχρι την Παρασκευή 29 του μηνός, πρέπει οι πλέον των 6 εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, μαζί με την δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος.



Πριν το Πάσχα η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΓΑ

Η διοίκηση του ΟΓΑ διαβεβαιώνει ότι η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος θα καταβληθεί πριν το Πάσχα. Παράλληλα ο Οργανισμός παρέχει διευκρινίσεις με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα και φήμες σχετικά με την καταβολή της πρώτης δόσης του οικογενειακού επιδόματος.



Κατατέθηκε η πρώτη δόση της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη

Κατατέθηκε η πρώτη δόση της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.



Σαββίδης: Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση

"Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση", δήλωσε στο ΑΠΕ–ΜΠΕ ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.



Σαββίδης: Σε 2-3 μέρες πληρώνω την πρώτη δόση

Έτοιμος να πάρει τηλεοπτική άδεια εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης μετά την αποχώρηση του Χρ. Καλογρίτσα. Όπως δήλωσε «εντός δύο τριών ημερών είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε τη δόση».



ΣΚΑΪ και Alter Ego κατέθεσαν την πρώτη δόση για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας

Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι κατέθεσε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.