Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

πρωταθλητης



Μπουτάρης: «Αν κερδίσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη»

Την πρόθεση του δήμου Θεσσαλονίκης να φωταγωγηθεί η πόλη, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ στεφθεί και επίσημα πρωταθλητής Ελλάδας της σεζόν 2018-19, την προσεχή Κυριακή (14/04), στη Λάρισα, έκανε γνωστή μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων ο Γιάννης Μπουτάρης.



Football League: Πρωταθλητής ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ συνέτριψε με 5-0 τη Σπάρτη στο Ηράκλειο και επιστρέφει στη Super League ως πρωταθλητής μετά την ολοκλήρωση της 34ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται πανηγύρισαν και οι... Λάκωνες, παρά τη συντριβή τους.



Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χάμιλτον

Στο πάνθεον των κορυφαίων οδηγών της Formula 1 πέρασε από σήμερα ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος κατάκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για το 2017.



Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός Superfoods στο θρόνο του

Μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του μπάσκετ, από τις δεκάδες που το «τριφύλλι» έχει συνηθίσει τους φίλους του, «γράφτηκε» το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

 

pao2



Τα πάνω...κάτω με τον πρωταθλητή της Super League!

Ολική ανατροπή προκαλεί η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιά που διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".



Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στη φτώχεια

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, μίλησε πρόσφατα ο Στράτος Τζώρτζογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Kαρφί».