Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

πρώτα



Στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα από το νυφικό της Meghan Markle

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μάιου στο κάστρο του Windsor, το φώς της δημοσιότητας είδαν τρία διαφορετικά sketches με νυφικά από τον Ισραηλινό οίκο μόδας Inbal Dror.



Κρήτη: Τα πρώτα χιόνια στον… Ψηλορείτη

Τέλη Νοεμβρίου και τα πρώτα χιόνια στον Ψηλορείτη είναι πλέον γεγονός...

Οι εικόνες είναι μαγευτικές από την κορυφή του Βουνού, τον Τίμιο Σταυρό που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.456 μέτρων.

Πολλοί είναι οι Κρητικοί αλλά και οι τουρίστες που κατά την διάρκεια του χειμώνα κάνουν ορειβασία στον Ψηλορείτη αποθανατίζοντας το υπέροχο θέαμα.



Survivor 2: Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από τις audition!

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται ο ΣΚΑΪ για τον νέο κύκλο του Survivor, έχοντας βάλει στοίχημα να βρει τους παίκτες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Τα castings, λοιπόν, καλά κρατούν, με την κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» να έχει τα πρώτα πλάνα από τα δοκιμαστικά των υποψηφίων παικτών του Survivor 2.



Τα πρώτα συντηρημένα πυροβόλα επέστρεψαν στο Πολεμικό Μουσείο (Φωτό)

Συντήρηση και βαφή πυροβόλων του Στρατού Ξηράς που φιλοξενούνται από Πολεμικό Μουσείο διενεργείται αυτή την περίοδο, σε συνεργασία με το 301 Εργοστάσιο Βάσεως, το Στρατό Ξηράς και την Τροχαία. 

Η πρώτη “φουρνιά” είναι μάλιστα έτοιμη με την δεύτερη να έχει ήδη φτάσει στο Εργοστάσιο για τις απαραίτητες ενέργειες.



Η νέα αρχή της Σαπεκοένσε- Τα πρώτα βήματα!

Σαν τον… φοίνικα, η Σαπεκοένσε ξαναγεννιέται από τις στάχτες της!

Η βραζιλιάνικη ομάδα, που ξεκληρίστηκε πριν από λίγο καιρό στην ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, πραγματοποίησε σήμερα (6/1) την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, έχοντας, πλέον, στο ρόστερ της νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και αμούστακα παιδιά από την ακαδημία της.



Το «Οχι» των Ιταλών και η ήττα του Ρέντσι

Οι Ιταλοί αποφάσισαν: Η συνταγματική αναθεώρηση δεν περνά. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα πρώτα exit polls που δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Προβάδισμα του «όχι» δίνουν τα πρώτα exit polls που δημοσιεύθηκαν αφού έκλεισαν οι κάλπες στην Ιταλία για το δημοψήφισμα σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση.